Klanten geven ons een 9/10!

Artikelen retourneren

Download hier het retourformulier

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ball-transfer-units.com of download hierboven direct het retourformulier. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres

Het retouradres is als volgt:

Parts United Home Products
t.a.v. afdeling retouren
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
Nederland


Verkeerd geleverd

Incompleet
Het kan voorkomen dat door een logistieke fout uw order incompleet wordt geleverd. Mocht dat het geval zijn en er ontbreken producten, neem dan z.s.m. contact op met de klantenservice zodat uw probleem kan worden opgelost.

Andere bestelling
Zoals het voor kan komen dat een order incompleet is, kan het ook voorkomen dat u een totaal andere bestelling ontvangt. Indien dat het geval is raden wij aan een retourformulier in te vullen, dit onder vermelding van Verkeerd product ontvangen. Wanneer u het product aan ons retour zendt, zullen wij bij ontvangst u alsnog het juiste opsturen.

Ontvangen met schade
Soms kan het zijn dat uw pakket beschadigd raakt tijdens de bestelling. Indien het pakket er heel erg beschadigd uitziet kan u deze het beste weigeren. Neemt u hem toch in ontvangst, laat de bezorger dan een schadeverklaring invullen. Mocht u na opening contacteren er iets beschadigd is, vul dan z.s.m. een retourformulier in onder vermelding van Transportschade.

Identiteit ondernemer

Parts United Home Products
(Ball-transfer-units.com)

Postadres:
Postbus 395
2400 AJ, Alphen aan den Rijn
Nederland

Bezoekadres:
Hoorn 159
2404 HH Alphen aan den Rijn
Nederland

KvK-nummer: 64977781
BTW-nummer: NL855931061B01

Telefoon: +31 (0) 88 844 02 84
E-mail adres: info@ball-transfer-units.com